FR MEMBERS ONLY
  • Zénobe Grammelaan nr 1
    1300 Waver - België
  • CONTACTEER ONS OP
    010 22 79 44
  • Openingsuren
    Dinsdag - Vrijdag 9u30 - 23u Zaterdag 9u30 - 22u Zondag 9u30 - 18u

Disciplines

Sportschieten

Wapenliefhebbers, de stand is open overdag en ook ’s avonds. Ook tijdens de weekends kan je komen de schietsport beoefenen (van 10 tot 100m) of gewoon komen recreatief schieten. Er worden competities georganiseerd zowel op sportschutters niveau of tijdens ludieke wedstrijden.

Western

Men kan zich inbeelden dat men 120 jaar terug reist in de tijd en zich in Utah of Arizona bevindt. Lever Action geweren alom met ludieke doelen om zich een plaats te veroveren bij de beste schutters in verschillende calibers.

Historische wapens

Kom en herbeleef de “Slag om de Ardennen” en maak kennis of probeer de historische wapens van weleer, in een aangepast kader om van de sfeer te genieten. Je vindt er zowel militaire als burgertuigen alsook schoudergeweren en handvuurwapens uit deze periode. We organiseren regelmatig evenementen rond soortgelijke themas om historische wapens te ontdekken.

Binnenkort : SOFT GUN

Vanaf 8 jaar, maar vooral voor jongeren zullen we bij CTM met onze instructeurs openstaan om ze te begeleiden en warm te maken voor schietdisciplines.

Schieten met een Colt Government 1911 ?

Kom en probeer dit beroemd wapen van de US Marines van Belgische oorsprong. Het wapen werd in vele oorlogen gebruikt waaronder de Eerste Wereldoorlog, de Tweede Wereldoorlog, de Koreaanse Oorlog en de Vietnamoorlog.

Recreatief schieten

Bij CTM kan je als lid komen je eigen wapens testen & af te regelen om te schieten op verschillende ludieke doelen. Je kan ook gratis gebruik maken van de wapens van de club zelf.

“Grof wild” training

Speciaal voor uw training jacht op groot wild - indoor 25m. Dit bewegend doel met het silhouet van een everzwijn loopt in de schietstand van kant tot kant met een variabele snelheid. Opleiding en bijstand tot regelen van uw wapen op klein en groot wild.

Taktisch schieten

Bij CTM is een stand ter beschikking voor opleiding en training van beveiligingspersoneel den voor de politiediensten. De tactische stand kan verhuurd worden aan bevoegde cliënten in dit domein.

Neem contact met ons
100
meter
2000
leden
12
schietbanen
33
jarig bestaan